Act aditional la Termenii de utilizare eTigris Cloud

Acest document reprezinta un act adițional la Termenii de utilizare și politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal, prelucrate de eTigris Cloud.

Având în vedere ca prin noile funcționalități eTigris se pot prelucra și alte date cu caracter personal decât cele menționate in documentul inițial,

Având în vedere Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date

Termenii de utilizare ai programului eTigris, versiunea Cloud se completează astfel

Atunci când utilizați funcția de Centralizare timpi lucrați de utilizatori, se vor prelucra următoarele date referitoare la utilizatorii care au lucrat în Saga C

  • user din Saga
  • nume și prenume
  • data și ora fiecărei operațiuni pe care a efectuat-o în programul Saga
  • firma pentru care s-au efectuat operațiunile respective.
    În urma colectării acestor date, eTigris va putea genera diferite rapoarte privind eficiența utilizatorilor ori a volumului de activitate pentru fiecare firmă în parte.

eTigris NU monitorizeaza activitatea utilizatorilor ci doar extrage și centralizeaza datele existente, referitoare la acest aspect, din Saga.

Utilizatorii eTigris care vor putea rula această funcție numai după ce au bifat că au citit prezentul document și sunt singurii responsabili privind legalitatea prelucrării acestor date cu caracter personal.

Administratorii firmelor de conta pot să-și stabilească parole pentru vizualizarea acestor rapoarte.

Prezentul document nu se aplică eTigris cu versiunea bazelor de date locale deoarece datele nu se stochează în serverele Medialogic.