Analize timp lucrat pentru clienții firmelor de conta

Nou in eTigris !

Așa cum v-am obisnuit, eTigris se dezvoltă continuu iar acum beneficiază de o nouă facilitate – să analizați timpul de lucru pe fiecare utilizator și pentru fiecare firmă în parte.

Acest modul este dedicat, în acest moment utilizatorilor Saga C și celor care dețin eTigris versiunea Premium Conta.

Veți spune că și programul dvs. de conta are raport activitate utilizatori. Este adevărat, însă rapoartele generate de eTigris sunt globale, pentru toate firmele, fără să fie nevoie să intrați în fiecare firmă in parte din programul de conta.

În plus, realizează sinteze raportate la TOATE firmele din Saga C.

Preluare automată !

Toate datele se preiau automat, din programul de conta Saga C.

Detaliere activitate pe zile

Acest modul conține o detaliere pe zile a activității fiecărui utilizator, pentru toate firmele pe care le-a lucrat.

De exemplu, puteti urmări ora primei operațiuni din Saga și a ultimei operațiuni, la nivel de program, nu la nivel firmă.

In raportul de mai jos aveti utilizatorul, ziua, ora inceput/sfarsit, număr de înregistrări (adaugări, modificări, stergeri, validări), numărul de firme pentru care a lucrat, timpul efectiv lucrat TOTAL precum și viteza medie de operare.

Detaliere activități utilizatori, pe firme

În acest raport veți găsi detalierea activității utilizatorilor pe fiecare zi și fiecare firmă. Datele se vor regasi în același loc, indiferent de firma lucrată. Veți ști concret ce firme a lucrat, durata și numărul de operațiuni.

Analize volum activităte pe firme

Atunci când stabilim sau renegociem tarifele pentru serviciile de conta, trebuie avut în vedere, în primul rând care este volumul de activitate al clientului și timpul utilizat pentru operarea actelor lui.

eTigris vă poate furniza foarte ușor aceste informații

De asemenea, puteti cere raportul pe perioade mai lungi iar eTigris poate realiza o sinteză pe luni, astfel


Analizând aceste rapoarte, puteți lua decizii privind oportunitatea începerii renegocierilor pentru tarifele de conta.

Rapoarte per utilizatori

Alte analize foarte utile se pot face pentru determinarea eficienții utilizatorilor dvs.

Veți putea afla foarte ușor pentru câte firme a operat date, câte operațiuni a efectuat și cât timp a lucrat efectiv.

Bineînțeles, aceste rapoarte le veți folosi pentru a-i premia pe cei mai eficienți 🙂

Protecție cu parolă

Dacă sunteți admin-ul firmei de conta, este de preferat să setați parolă de acces la acest modul, pentru a respecta Regulamentul UE 2016/679 privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Se recomandă acest lucru pentru a preveni ca unii utilizatori să poată accesa rapoartele privitoare la alți utilizatori.

Mod de lucru

Acest modul îl găsiți in meniul următor

La prima accesare veți seta calea unde aveți instalat Saga C.

Tot la prima accesare, dacă sunteți adminul firmei, stabiliți și parola de acces la modul, indiferent că lucrati cu eTigris local sau cloud.

Programul lucrează atât cu Saga C utilizat cu baze de date dbf cât și în varianta client-server.

Mulțumiri

Mulțumim STERE ȘI ASOCIAȚII pentru ideea implementării acestui modul in eTigris și pentru suportul necesar în vederea testării acestuia.

Cum puteți avea acces la program?

Dacă nu aveți eTigris, il puteți descărca și utiliza gratuit timp de 10 zile. După cele 10 zile, puteți alege achiziția lui la prețuri începând de la 150 lei+TVA pe an. Versiunea Premium Conta (necesară modului de sinteză timp lucrat) costă 300 lei+TVA pe an și poate fi utilizat pentru un număr nelimitat de firme.

În cazul în care aveti deja eTigris, asigurați-vă că este actualizat (versiunea minimă 2.0.0.79. Dacă nu este actualizat, se va actualiza automat la următoarea intrare in program.