noiembrie 5, 2017

Tigris394™ Generator

Instrucțiuni preliminare de utilizare a programului Tigris394™ Generator

Instalare

  1. Programul se descarca de la adresa http://tigriscont.medialogic.ro/394_v2/setup.exe
  2. Îl instalați. În cazul în care aveți probleme în cursul instalării vă rugăm să ne contactați. Având în vedere ca acest program se utilizează, de regulă, de companii foarte mari, problemele de instalare pot fi de la setările de securitate ale sistemului de operare. Puteți, de asemenea, să contactați suportul tehnic IT intern.
  3. Aveti grija sa instalati toate componentele pe care le va cere. In caz contrar ar putea sa nu functioneze. Daca folositi Windows 8/10, la prima intrare in program va da un mesaj de atentionare. Apasati pe “More info” apoi pe “Run anyway”. Acest lucru se va intampla si la urmatoarele actualizari.
  4. Dupa instalare se va crea un shortcut pe desktop – Tigris394 Generator V2.

In cazul in care aveti instalata vechea versiune, o puteti pastra pentru eventuale rectificative la perioade dinainte de octombrie 2016. Versiunea curenta se poate folosi numai pentru declaratiile incepand cu luna octombrie 2016

Pregătire date de lucru

  1.  Pregatiti fisierele excel. Pentru a functiona, fisierele pe care le veti importa trebuie sa respecte intocmai o anumita structura. Descarcati modelele de fisiere pe care le veti folosi de la  http://www.medialogic.ro/xlsDeTestare394_ver2.xlsx
    sau
    http://www.medialogic.ro/xlsDeTestare394_ver3.xlsxStudiati structurile lor si observati care este structura la care puteti ajunge cat mai usor. Veti utiliza doar un model, pe cel pe care il considerati ca este cel mai potrivit.

Mai departe

Studiati manualul de utilizare al programului, detaliat

Veti gasi informatii extrem de importante referitoare la semnificatia coloanelor fisierului de importat.

Resurse suplimentare

Vezi aici explicatii legate de structura fisierelor excel

Vezi manualul de utilizare