iulie 11, 2019

e-Tigris

Generează, depune și prelucrează automat declarațiile A4200 și declarațiile fiscale.

Inițial, acest program a avut rolul de a depune numai declarațiile A4200. Ulterior i-au fost adăugate multe funcții, prin urmare numele dat nu își mai avea loc.

e-Tigris este integrat cu e-Factura

Funcții cheie

 1. Genereaza și depune declarațiile A4200
 2. Exportă rapoartele Z din declarațiile A4200 în Saga C sau Saga PS.
 3. Genereaza și depune declarațiile fiscale (ex. 100, 112, 300, 394, etc)
 4. Preia recipisele pentru toate declarațiile transmise
 5. Asigura interfața la SPV. Poți vizualiza mesajele primite ori poți trimite solicitări
 6. Trimite bulk fisierele xml cu e-Facturile emise din alte programe.
 7. Puteti inregistra si trimite la ANAF notificări privitoare la e-Transport. Obtine codul U.I.T. necesar pentru a fi scris pe documentele de însoțire a mărfii.
 8. Poți urmări ce declarații trebuie să depui pentru fiecare firmă în parte, pe baza vectorului fiscal. e-Tigris caută în programul de conta Saga dacă ai operațiuni intracomunitare pentru care trebuie să depui 390/301
 9. Poți vizualiza vectorul fiscal pentru toate firmele pentru care ai acces in SPV.
 10. Poti genera OP/FV pentru obligatiile fiscale din declaratiile prelucrate cu e-Tigris. Se vor prelua automat sumele si conturile de trezorerii.
 11. Integrare E-Factura

Pentru firmele de conta, facilități Premium-Conta

 1. Poți genera documente precompletate cu datele firmei tale dar și cu datele clienților tăi. De exemplu, contract de contabilitate, împuterniciri, etc.
 2. Se poate sincroniza cu Saga, pentru preluarea situației clienților tăi. De exemplu, poți urmări ce datorii au către tine, când ai ultima factură, ultima încasare, etc.
 3. Poți trimite notificări către clienții tăi să îți aducă actele. Notificările se pot trimite atât prin email cât și prin SMS.
 4. Poți trimite notificări să îți plătească facturile.
 5. Preia extrasele de la trezorerii pentru firmele tale. Extrage sumele din extrase pentru a fi citite cât mai usor.
 6. Documentele primite prin SPV se pot trimite automat sau manual către adminitratorii firmelor cărora le aparțin.
 7. Poți urmări ce facturi recurente sunt lipsă din contabilitate. De exemplu, poți ști dacă facturile de telefonie le ai înregistrate in firme, automat, fără să intri in fiecare firmă in parte. e-Tigris se verifică automat fiecare client al tău, îți dă raport cu furnizorii sau clienții recurenți lipsă și poate trimite email către administratorul firmei ca să-ți aducă facturile.
 8. Poti genera bulk si depune declaratii pe 0, pentru firmele din portofoliu care nu au activitate.
 9. Poți genera rapoarte de activitate pentru utilizatori sau pentru firmele lucrate, pe baza datelor din Saga C, pentru a urmări eficiența utilizatorilor sau pentru a evalua volumul de activitate pentru o firma. Rapoartele de activitate sunt pentru TOATE firmele, nu trebuie să intrați în fiecare firmă în parte.
 10. Poti genera bulk hotarari AGA privind repartizarea dividendelor. Generarea se face automat, pe baza datelor din Saga C, pentru toate firmele.

Vezi preturi si comenzi.

Vezi manual de utilizare