februarie 21, 2020

Contact

Datele societatii

Medialogic SRL

Sediul social: București, sector 4, Bd. Constantin Brancoveanu nr. 118

Punct de lucru: Otopeni, Str. Traian nr. 6, Jud. Ilfov.

Email office@medialogic.ro

Cod fiscal: RO9378841

Reg. com.: J40/2988/1997

Capital social: 200 lei

Intrebări și suport tehnic

În cazul în care doriți să cumpărați o licență pentru un produs, puteți lansa comanda direct din programul respectiv, dar, de asemenea, puteți să ne trimiteti email cu datele de facturare, în care să specificați ce program ați dori să cumpărați.

Inainte de a adresa o întrebare, verificați dacă răspunsul ei este deja în lista cu cele mai frecvente întrebari.

Aici veți găsi răspunsuri despre cum se instalează eTigris, cum se configurează semnaturile electronice, ce faceți după ce ați cumpărat o licență și trebuie activată, etc.

Ca regulă generală,

  • Pentru orice tip de întrebări, atât comerciale cât și pentru suport tehnic, vă rugăm să ne trimiteți email la office@medialogic.ro și vă rugăm să detaliați cât mai concret întrebarea. Vă mulțumim.
  • Pentru aspecte foarte urgente care nu suferă amânare, puteți să ne contactați la 0722 286 831.

Ca reguli particulare

  • asigurați-vă că problema dv. are o susținere legală. Spre exemplu, semnalarea unei situații că „facturile de vânzare/cumpărare în care TVA este scutită nu apar în D394 deși ar trebui” – nu are o susținere legală.

    Dar sunt multe alte semnalări de situații fără susținere legală pe care, în calitate de contabili, ar fi trebuit să le cunoașteți și nu ar fi trebui să le aflați de la producătorul de software.