Update Tigris394™ Verificator

Câteva impresii „la cald” referitoare la campania desfasurată cu sprijinul administratorilor grupului Tax Advisors și nu numai.

În primul rând țin să multumesc „baieților de la Tax” precum si dnei Iolanda Roman pentru faptul ca au acceptat să vă propuna acest produs.  Deși imi doresc ca rezultatele afișate de program sa fie mereu „Nu există erori” (în declarații), știu că acest lucru nu se poate întotdeauna.

Sunt un cumul de factori care pot duce la erori in declarațiile 394. Fie de la concepția programelor dvs. de contabilitate, fie de lipsa conexiunii la internet atunci când lucrati, etc, etc. – datele despre furnizori și clienți nu sunt mereu la zi.

Acest program vine în sprijinul dvs. prin a vă ajuta să depistați greșelile în declarațiile depuse deja ori în cele pe care tocmai vă pregătiți să le depuneți. Și nu e rău să le verificați.

Consecințele erorilor pot fi variate, în funcție vectorul fiscal al firmei pe care o verificați. Desigur, dacă sunteți micro, nu prea sunt consecințe. Doar vă crește riscul fiscal dacă lucrați cu inactivi. Adică, din când în când ați putea avea „musafiri”.

Așa cum stiți, programul este free în limita a 200 de înregistrări din declarație. Însă puteți susține dezvoltarea lui ulterioară cumpărând o versiune superioară (de exemplu – standard). Și vă mulțumesc pentru asta.

În cursul lunii decembrie va fi implementată și opțiunea de verificare contribuabili din punct de vedere TVA split (daca aplică sau nu).

Până atunci, în urma sugestiei unui membru al grupului Tax Advisors, am implementat posibilitatea de verificare CIF-uri dintr-un fisier text.

Spre exemplu, aveti un fisier text care contine urmatoarele randuri

11
22
33
44

acestea fiind coduri fiscale de verificat.

Apăsați pe butonul marcat în imaginea de mai jos apoi selectați fisierul text creat conform instrucțiunilor de mai sus.

Rezultatul va fi cam așa

În versiunile programului Standard și Nelimitat, puteți exporta rezultatul in fisiere xlsx si pdf.

În cazul în care aveți sugestii pentru îmbunătățirea acestui produs ori aveți idei de cum ați putea să vă „automatizați” viața, puteți trimite mesaj la office@medialogic.ro.

Cu stimă,

Lucian Rosca

 

Această intrare a fost publicată în idei . Pune legătura în semnele de carte.