Actualizari la Tigris394 Verificator

În ultima perioadă au avut loc mai multe îmbunătățiri ale programului Tigris394.

Pe lângă funcțiile clasice de verificare declarații 394 și verificare parteneri in cele 4 registre ale ANAF, s-au mai implementat câteva module.

Astfel, există posibilitatea de căutare in portalul intanțelor de judecată (ECRIS). Căutarea se poate face dupa nume parte in procese sau după numar dosar.

De asemenea, s-a pus un accent mai mare pe verificările la ONRC asupra unor liste de parteneri, nu doar la verificări punctuale. În acest sens, de acum verificările la ONRC se pot face direct din liste de CIF-uri, prin metodele clasice – din fisier TXT sau din clipboard. Este nevoie numai sa bifați opțiunea de verificare și la ONRC înainte de a începe verificările.

O altă îmbunătățire o reprezintă posibilitatea de a verifica furnizorii unei firme, pe care o țineți cu cel mai folosit program de contabilitate – Saga, direct din interfața Tigris394. Verificarea se face in cele 4 registre ale ANAF cât și, opțional, la ONRC.

La căutările punctuale, există posiblitatea de căutare firme dupa nume, nu doar după codul fiscal.

La verificările declarațiilor 394, se pot include în verificări la ONRC și partenerii declarați in 394. cât și firma proprie – căreia îi verificați declarația. În cazul în care descoperiți un partener cu probleme la ONRC, s-ar putea să vă aprecieze că-l veți anunța. De multe ori nu știu că le-au expirat sediile sociale decât după ce sunt declarați inactivi fiscal. Bineînțeles, le puteți spune cu ce program i-ați găsit cu probleme.

Trebuie menționat că la verificarile D394 dpdv ONRC, veți primi alerte false în cazul partenerilor care nu au obligația de înregistrare la ONRC (cabinete, asociații, etc.). Le veți ignora. Dar acest modul este util pentru că veți ști dacă ați facturat unei firme care e radiată de la ONRC. Ori ați cumpărat ceva de la un furnizor radiat de la ONRC.

O altă funcție a programului este detecția și corecția erorilor de parsare din declarații. Este nevoie doar să încărcați fișierul XML iar programul va genera automat altul corect pe care dvs. îl veți valida cu Dukintegrator.

Detalii complete despre program si download

Tigris™ 394 Verificator (inclusiv SPLIT TVA)

 

Imagini din program

Posibilitatea de cautare dupa nume

Verificari liste la ONRC