Tigris394 Verificator – analize risc

Incepand cu versiunea 2.0.0.27 a lui Tigris394 Verificator veti avea posibilitatea de a citi analizele de risc pe care le primiti in SPV, intr-un mod mult mai clar.

Asa cum stiti deja, fisierele xls atasate la pdf-urile trimise de ANAF sunt greu de citit si inteles, de multe se renunta la analiza lor tocmai din acest motiv.

Cu Tigris394 Verificator veti avea posibilitatea de a genera Rapoarte de Evaluare situatii de risc, in baza acelor fisiere. De asemenea, in cadrul rapoartelor de evaluare veti gasi si recomandari pentru remedierea problemelor.

Optiunea este accesibila numai utilizatorilor care detin licenta Tigris394 Verificator – versiune Nelimitat.

Pentru moment, update-ul nu este automat. Pentru instalarea noii versiuni va trebui sa reinstalati programul de la

http://dl.tigriscont.ro/394Ver/setup.exe

Apoi intrati in program si accesati butonul Analize Risc 394

La prima rulare a acestuia, se va crea baza de date, prin urmare este posibil sa dureze ceva timp.

Apoi, pregatiti tokenul de semnatura electronica pe care-l folositi la ANAF.

Urmatorul pas este sa apasati pe Cauta Analize risc in SPV si sa introduceti PIN-ul tokenului.

Din acest moment, programul va cauta automat in SPV toate analizele de risc pe care le-a publicat ANAF pentru firmele din portofoliu si le va descarca automat. Mai departe, le va prelucra automat. Acest lucru va dura mai mult sau mai putin, in functie de numarul de firme pe care le detineti in SPV.

La final, alegeti firma pentru care doriti sa vizualizati raportul. Toate firmele din SPV vor fi afisate in acel ecran. Nu trebuie decat sa alegeti cate una, pentru vizualizare.

Pentru generarea raportului, apasati, in stanga, pe Raport analize neconcordante.

Alte imbunatatiri prezente in aceasta versiune:

  • la cautarea partenerilor se va afisa si contul de TVA split deschis la Trezorerii, pentru firmele care aplica SPLIT TVA
  • atunci cand cautati o firma, veti putea alege dintr-un meniu firmele pe care le-ati verificat anterior (valabil cu verificarile dupa instalarea acestei versiuni).

Modulul de analize risc este in beta public, prin urmare, daca sesizati vreo eroare, trimiteti email la office@medialogic.ro

 

Multumim.