Politica de confidențialitate pentru înscrierea la webinarul Tigris Expert RPA

Am citit prezenta notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

In acest document vei gasi raspunsuri despre cum sunt colectate, stocate si prelucrate datele tale personale. Daca ai o intrebare sau nelamurire in privinta aspectelor prezentate, ne poti trimite intrebarile tale la adresa office@medialogic.ro.

Ce date personale colectam?

Atunci când te inscrii la webinarul nostru, iți vom colecta adresa de email, numele și prenumele.

Scopul și modalitatea prelucrării

Datele tale personale sunt colectate numai în vederea gestionării înscrierilor la webinarul la care te înscrii.

Prelucrăm datele de la tine prin intermediul platformei de webinarii Bigmarker.com

Datele tale vor fi folosite pentru a-ți putea trimite notificări pentru participarea la webinar, împreună cu link-ul de acces la acesta.

În funcțiile de opțiunile dv. viitoare, vom putea utiliza adresa de email în vederea transmiterii de materiale publicitare legate strict de acest eveniment și produs prezentat.

Datele sunt colectate direct de la tine, pe baza formularului de înscriere la eveniment.

In drept, prelucrarea datelor dv. personale se face în baza interesului legitim, conform art. 6 din Regulamentul 2016/679.

Cine suntem?

Datele tale personale sunt prelucrate de către Medialogic SRL, cu sediul în București, bd. Constantin Brâncoveanu nr. 118, sector 4.

Durata de păstrare a datelor personale colectate

Limitam durata de stocare a datelor tale personale la ceea ce este necesar pentru scopurile noastre de procesare enuntate. Aceasta nu va fi mai mare de 3 luni de la data înscrierii. După această perioada, datele tale personale vor fi șterse.

În cazul stabilirii unor raporturi contractuale, durata păstrării datelor se va prelungi în conformitate cu acesta.

Dezvăluirea datelor tale personale

Datele tale personale sunt colectate direct de la tine prin intermediul BigMarker.com

Securitatea datelor tale personale

Avem implementate măsuri tehnice și organizatorice pentru a asigura păstrarea în siguranță a datelor personale.

GDPR recunoaște următoarele drepturi ale tale, ca persoană vizată

Care sunt drepturile tale?

Dreptul la informare Acesta le permite persoanelor vizate să știe, chiar de la momentul la care se face colectarea modul în care se vor utiliza acele date, către cine vor fi ele dezvăluite ori transferate, ce drepturi au persoanele în cauză cu privire la datele prelucrate etc.

Dreptul de acces la date Vă permite să obțineți, din partea noastra, o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la alte informații utile.

Dreptul la ștergerea datelor Vă permite sa obtineți din partea noastra ștergerea datelor cu caracter personal vă privesc, fără întârzieri nejustificate. Exista, totusi, si excepții de la această regulă, cum ar fi ideea ca unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare, ca sunt prelucrate in scopuri statistice ori de arhivare, ca sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale ori ca le prelucram pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta.

Dreptul la rectificarea datelor Vă permite sa obtineți de la noi, fără întârzieri nejustificate, rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc.

Dreptul la restricționarea datelor – Este un drept cu caracter temporar. În unele situații, între momentul în care, spre exemplu, luam decizia de a șterge anumite date (nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării) și ștergerea efectivă a datelor, ne trimiti o cerere prin care te opune ștergerii, motivând faptul că ai nevoie de aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. Ca urmare a unei astfel de solicitări, vom “îngheața” datele oprind prelucrarea lor pentru o anumită perioadă de timp.

Dreptul la portabilitatea datelor – Aveți dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc și pe care le-ai furnizat operatorului (care le prelucreaza in temeiul unui contract ori in temeiul consimtamantului tau, prin mijloace automate) într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea noastra.

Dreptul la opoziție – Ai dreptul de a se opune, spre exemplu, prelucrării datelor tale personale, atunci când acestea sunt prelucrate în scop de marketing direct. Oferim aceasta posibilitate in absolut toate situatiile, indiferent ca legea ne obliga sau nu la aceasta (nu toate mailurile de la noi sunt considerate a fi marketing direct), pentru ca ni se pare important ca interactiunea ta cu Medialogic sa existe doar cata vreme ti-o doresti.

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă. Medialogic nu realizeaza astfel de profilari care sa fie urmate de decizii automatizate cu efect juridic sau similar semnificativ pentru persoana vizata. La momentul la care vom realiza astfel de profilari, te vom anunta si vom modifica prezenta nota de informare.

Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro

Pentru orice întrebări referitoare la protectia datelor tale personale, ne poți scrie la office@medialogic.ro